Mooie matches tijdens vierde Beursvloer Hof van Twente

, , , 18 oktober 2018

Vrijdag 12 oktober stelde voetbalvereniging Rood Zwart de kantine in het Noaberhoes beschikbaar voor de vierde Beursvloer in de Hof. Een prachtige locatie voor dit evenement dat dit jaar weer veel nieuwe deelnemers naar de beurs trok. ‘Wij willen heel graag een promofilmpje voor onze vereniging laten maken. Vandaag hebben we hiervoor een match gemaakt.’ ‘Ik heb veel leuke nieuwe contacten opgedaan en binnenkort praten we verder hoe we kunnen samenwerken!’ Zo maar een paar reacties tijdens en, na afloop van de Beursvloer Hof van Twente op vrijdag 12 oktober. In ruim een uur tijd werden er 69 matches gesloten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties, actief in de Hof, met een maatschappelijke waarde van € 42.234,-. De beurs trok zo’n 150 bezoekers.

Bekijk hier de foto’s, gemaakt door Wijnand Kristiaans
Bekijk hier de foto’s van de matches, gemaakt door Oscar Nijst van 360d.

Matches met gesloten beurs

Vrijdag de 12e werd er, met gesloten beurs, gehandeld. Vertegenwoordigers van verenigingen, stichtingen, burgerinitiatieven en andere maatschappelijke organisaties uit de Hof kwamen naar de Beursvloer met hun hulpvragen. Bedrijven speelden daar op in. In plaats van een sponsorbijdrage konden ze deze organisaties nu helpen met diensten, spullen en mankracht. Zo maakte SmitPRO Webdesign en Hosting een match met Wandelvereniging Tempo DMG uit Goor. Zij gaan ze helpen met het inrichten van de mailbox en nemen maatregelen ter voorkoming van spam in deze box. De mensen van De Wendezoele kwamen voor het eerst naar de Berusvloer. En met resultaat! Zij maakten een match met Bas Baake Electroworld. Hij zorgt ervoor dat de ‘uitgang bordjes’ in het gebouw van De Wendezoele geïnstalleerd worden. En Albert Bouwmeester en Barbara de Kamper bezochten de Beursvloer namens het Zoutmuseum Delden. Hun aanbod was dat mensen, die normaal gesproken dit museum niet bezoeken, nu wel de gelegenheid krijgen. Hiervoor sloten ze een match met St. Franje Hof van Twente, voorheen het Rode Kruis. Voor hun deelnemers bieden ze binnenkort dit uitje aan. En Badmintonclub BC Union wordt door Carintreggeland TV geholpen met een promofilmpje. Als tegenprestatie biedt de Badmintonclub hen een badmintonclinic aan. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de 69 mooie matches die gemaakt zijn! Bekijk hier alle gemaakte matches tijdens de beurs.

De Beursvloer niet bezocht?

Kon je niet bij de Beursvloer aanwezig zijn maar wil je wel iets aanbieden of heb je een vraag? Wij matchen het hele jaar door vragen van maatschappelijke organisaties met het aanbod van bedrijven, actief in de Hof. Vul hier je aanbod of aanvraag in.