Ervaring van Angèl Pierik, deelnemer aan de Beursvloer

, 25 oktober 2018

Angèl is werkzaam bij Salut. Zij vertelt over haar ervaring als deelnemer van de Beursvloer:

“Voor mij was het de eerste keer op de Beursvloer. Tot nu toe dacht ik dat het voornamelijk was voor matchende bedrijven. En wat er dan werd gematcht, welke soorten vraag en aanbod ik kon verwachten, dat was mij niet helder. Vanuit Salut waren in de voorgaande edities al collega’s aanwezig op de Beursvloer. Hierdoor had ik al wel een beeld van wat het inhield, maar het exacte gevoel had ik er nog niet bij. Dit jaar had Salut voor het eerst een tafel als aanbiedende partij. Samen met collega’s bemenste ik deze tafel, we stonden er zowel Salutbreed als vanuit vrijwilligerszaken.”

Veel contacten gelegd
“In korte tijd heb ik enorm veel contacten gelegd. Juist doordat je andere partijen spreekt, of bekende partijen in een andere setting, merkte ik dat het veel verrassende contacten/mogelijkheden opleverde. Partijen wisten ons te vinden wat betreft beleid vrijwilligerszaken, het werven van nieuwe vrijwilligers en het gebruik van onze vacaturebank. Andersom heb ik mijn netwerk goed kunnen uitbreiden en inzetten. Ook heb ik interessante gesprekken gevoerd waarvan ik weet dat het ons in de toekomst betere verbindingen zal opleveren.

Een zeer succesvolle middag. Ik kan iedereen aanraden de Beursvloer te bezoeken. Ook al heb je geen verwachting, het is zeker de moeite waard om te kijken welk moois we elkaar te bieden hebben en mensen te ontmoeten.”