“Echt vakwerk deze bedstee in onze schaapskooi!”

, , 15 mei 2018

“Dat hebben de mensen van Haafkes goed gedaan,” aldus Jos Duurland, herder bij St. Schaapskudde Hof van Twente. “Nu hoef ik niet meer op een matje op de grond te slapen zodra de schapen gaan lammeren. Erg blij ben ik met de nieuwe bedstee!”

Improviseren op de hei

Jos: “Eerst kwam Werner Haafkes van Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes bij de kooi om de bedstede op te meten. Vervolgens heeft één van zijn collega’s ter plekke de planken gezaagd en de bedstee gebouwd. De aanhanger deed hierbij dienst als werkbank, stroom kwam via een aggregaat en ik gaf de spullen aan. In een mum van tijd was het klaar. Het resultaat is een bed in een bedstee dat perfect slaapt!” Werner: “Wij leveren als bedrijf graag een bijdrage aan dit soort initiatieven. En leuk is dat de Schaapskudde, als tegenprestatie, in juni een activiteit op de hei voor ons personeel organiseert.”

Beursvloer

Dit aanbod van de bedstede en de tegenprestatie is het resultaat van de match tussen St. Schaapskudde Hof van Twente en Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes uit Goor, gesloten tijdens de Beursvloer 2017.