Blije gezichten tijdens Beursvloer 2017

, 20 oktober 2017

‘Vandaag voor het eerst op de Beursvloer geweest. Was echt de moeite waard want we gaan leuke samenwerkingen aan.’ ‘Een hele mooie match gemaakt.’ ‘We hebben nieuwe contacten opgedaan waar we wat aan hebben.’ Een greep uit de reacties tijdens en, na afloop van de Beursvloer Hof van Twente op vrijdag de 13e oktober. In ruim een uur tijd werden er 68 matches gesloten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties, actief in de Hof, met een maatschappelijke waarde van € 57.055,-. Georganiseerd door de Hof van Twentse Uitdaging trok de beurs zo’n 120 bezoekers.

Bekijk hier de foto’s en het filmpje gemaakt door Oscar Nijst van 360d

Mooie matches 
In een prachtige ambiance van de Hofkerk in Goor werd, met gesloten beurs, gehandeld. Vertegenwoordigers van verenigingen, stichtingen, burgerinitiatieven en andere maatschappelijke organisaties kwamen naar de Beursvloer met hun hulpvragen. Bedrijven speelden daar op in. In plaats van een sponsorbijdrage konden ze deze organisaties nu helpen met diensten, spullen en mankracht. Zo maakte Barbara Trienen van Barbara Trienen Photography een match met Big Band Festival. Zij maakt een fotoreportage tijdens het Big Band Festival op tweede Paasdag 2018. Jos Duurland van St. Schaapskudde Hof van Twente was erg blij met de match die hij maakte met Haafkes Aannemingsbedrijf. ‘Zodra de schapen in het voorjaar lammeren, willen we daar graag dag en nacht bij zijn. Dan is het fijn dat we, ter plekke, ook kunnen slapen. Haafkes maakt hiervoor een bedstee in de schaapskooi. Als tegenprestatie verzorgen we voor het personeel van Haafkes een wandeling op de hei en vertellen we over de schaapskudde.’ Gildebor maakte tijdens de beurs meerdere matches met verschillende organisaties. Eén daarvan was een match met Seniorenvereniging Diepenheim. Voor deze vereniging steken de mensen van Gildebor de handen uit de mouwen en knappen, met het materiaal dat ze hebben, de jeu de boules banen op. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de 68 mooie matches die vrijdag de 13e gemaakt zijn! De bezoekers gingen dan ook met een goed gevoel naar huis. Deze Beursvloer was de derde op rij, georganiseerd in Hof van Twente.

De Beursvloer niet bezocht?
Kon u niet bij de Beursvloer aanwezig zijn maar wilt u wel iets aanbieden of heeft u een vraag? Hier kunt u uw aanbod of vraag indienen. Wij gaan hiermee vervolgens voor u aan de slag. Het hele jaar door matchen wij vragen van maatschappelijke organisaties met het aanbod van bedrijven, actief in de Hof.