BEURSVLOER 2018 – 12 oktober EDITIE 4

ONTMOETEN – INSPIREREN – VERBINDEN

Mooie matches tijdens vierde Beursvloer Hof van Twente

Vrijdag 12 oktober stelde voetbalvereniging Rood Zwart de kantine in het Noaberhoes beschikbaar voor de vierde Beursvloer in de Hof. Een prachtige locatie voor dit evenement dat dit jaar weer veel nieuwe deelnemers naar de beurs trok. ‘Wij willen heel graag een promofilmpje voor onze vereniging laten maken. Vandaag hebben we hiervoor een match gemaakt.’ ‘Ik heb veel leuke nieuwe contacten opgedaan en binnenkort praten we verder hoe we kunnen samenwerken!’ Zo maar een paar reacties tijdens en, na afloop van de Beursvloer Hof van Twente op vrijdag 12 oktober. In ruim een uur tijd werden er 69 matches gesloten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties, actief in de Hof. De maatschappelijke waarde van deze matches is 
€ 42.234,-. De beurs trok zo’n 150 bezoekers.
 

Bekijk hier de foto’s gemaakt door Wijnand Kristiaans.
Bekijk hier de foto’s van de gemaakte matches gemaakt door Oscar Nijst van 360d.

Matches met gesloten beurs

Vrijdag de 12e werd er, met gesloten beurs, gehandeld. Vertegenwoordigers van verenigingen, stichtingen, burgerinitiatieven en andere maatschappelijke organisaties uit de Hof kwamen naar de Beursvloer met hun hulpvragen. Bedrijven speelden daar op in. In plaats van een sponsorbijdrage konden ze deze organisaties nu helpen met diensten, spullen en mankracht. Zo maakte SmitPRO Webdesign en Hosting een match met Wandelvereniging Tempo DMG uit Goor. Zij gaan ze helpen met het inrichten van de mailbox en nemen maatregelen ter voorkoming van spam in deze box. De mensen van De Wendezoele kwamen voor het eerst naar de Berusvloer. En met resultaat! Zij maakten een match met Bas Baake Electroworld. Hij zorgt ervoor dat de ‘uitgang bordjes’ in het gebouw van De Wendezoele geïnstalleerd worden. En Albert Bouwmeester en Barbara de Kamper bezochten de Beursvloer namens het Zoutmuseum Delden. Hun aanbod was dat mensen, die normaal gesproken dit museum niet bezoeken, nu wel de gelegenheid krijgen. Hiervoor sloten ze een match met St. Franje Hof van Twente, voorheen het Rode Kruis. Voor hun deelnemers bieden ze binnenkort dit uitje aan. En Badmintonclub BC Union wordt door Carintreggeland TV geholpen met een promofilmpje. Als tegenprestatie biedt de Badmintonclub hen een badmintonclinic aan. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de 68 mooie matches die gemaakt zijn! Bekijk hier alle gemaakte matches tijdens de Beursvloer.

De Beursvloer niet bezocht?

Kon je niet bij de Beursvloer aanwezig zijn maar wil je wel iets aanbieden of heb je een vraag? Het hele jaar door matchen wij vragen van maatschappelijke organisaties met het aanbod van bedrijven, actief in de Hof. Vul hier je aanbod of je aanvraag in.

————————

Beursvloer 2017

‘Vandaag voor het eerst op de Beursvloer geweest. Was echt de moeite waard want we gaan leuke samenwerkingen aan.’ ‘Een hele mooie match gemaakt.’ ‘We hebben nieuwe contacten opgedaan waar we wat aan hebben.’ Een greep uit de reacties tijdens en, na afloop van de Beursvloer Hof van Twente op vrijdag de 13e oktober. In ruim een uur tijd werden er 68 matches gesloten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties, actief in de Hof, met een maatschappelijke waarde van € 57.055,-. Georganiseerd door de Hof van Twentse Uitdaging trok de beurs zo’n 120 bezoekers.

Bekijk hier de foto’s en het filmpje gemaakt door Oscar Nijst van 360d

Mooie matches  
In een prachtige ambiance van de Hofkerk in Goor werd, met gesloten beurs, gehandeld. Vertegenwoordigers van verenigingen, stichtingen, burgerinitiatieven en andere maatschappelijke organisaties kwamen naar de Beursvloer met hun hulpvragen. Bedrijven speelden daar op in. In plaats van een sponsorbijdrage konden ze deze organisaties nu helpen met diensten, spullen en mankracht. Zo maakte Barbara Trienen van Barbara Trienen Photography een match met Big Band Festival. Zij maakt een fotoreportage tijdens het Big Band Festival op tweede Paasdag 2018. Jos Duurland van St. Schaapskudde Hof van Twente was erg blij met de match die hij maakte met Haafkes Aannemingsbedrijf. ‘Zodra de schapen in het voorjaar lammeren, willen we daar graag dag en nacht bij zijn. Dan is het fijn dat we, ter plekke, ook kunnen slapen. Haafkes maakt hiervoor een bedstee in de schaapskooi. Als tegenprestatie verzorgen we voor het personeel van Haafkes een wandeling op de hei en vertellen we over de schaapskudde.’ Gildebor maakte tijdens de beurs meerdere matches met verschillende organisaties. Eén daarvan was een match met Seniorenvereniging Diepenheim. Voor deze vereniging steken de mensen van Gildebor de handen uit de mouwen en knappen, met het materiaal dat ze hebben, de jeu de boules banen op. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de 68 mooie matches die vrijdag de 13e gemaakt zijn! De bezoekers gingen dan ook met een goed gevoel naar huis. Deze Beursvloer was de derde op rij, georganiseerd in Hof van Twente.