BEURSVLOER 2018 – EDITIE 4

ONTMOETEN – INSPIREREN – VERBINDEN

Na drie succesvolle edities organiseren we op vrijdag 12 oktober opnieuw de Beursvloer Hof van Twente. Dit doen we samen met Salut Welzijn en V.V. Rood Zwart. Tijdens de Beursvloer ontmoeten vertegenwoordigers van bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar en worden er, met gesloten beurs, matches gemaakt.

Het programma ziet er op vrijdag 12 oktober als volgt uit:
-15.00 uur               : Inloop
-15.30 – 16.30 uur : Beurs
-16.30 – 17.30 uur : Bekendmaking aantal matches onder genot van drankje en hapje
Locatie                    : Noaberhoes, V.V. Rood Zwart, Langestraat 155 Delden

Lees hier de Folder Beursvloer en bekijk hier het overzicht van de matches van de Beursvloer 2017.

Onderaan deze pagina leest u hoe de Beursvloer in de afgelopen jaren verliep.

Aanmeldingsformulier

Beursvloer 2017

‘Vandaag voor het eerst op de Beursvloer geweest. Was echt de moeite waard want we gaan leuke samenwerkingen aan.’ ‘Een hele mooie match gemaakt.’ ‘We hebben nieuwe contacten opgedaan waar we wat aan hebben.’ Een greep uit de reacties tijdens en, na afloop van de Beursvloer Hof van Twente op vrijdag de 13e oktober. In ruim een uur tijd werden er 68 matches gesloten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties, actief in de Hof, met een maatschappelijke waarde van € 57.055,-. Georganiseerd door de Hof van Twentse Uitdaging trok de beurs zo’n 120 bezoekers.

Bekijk hier de foto’s en het filmpje gemaakt door Oscar Nijst van 360d

Mooie matches  
In een prachtige ambiance van de Hofkerk in Goor werd, met gesloten beurs, gehandeld. Vertegenwoordigers van verenigingen, stichtingen, burgerinitiatieven en andere maatschappelijke organisaties kwamen naar de Beursvloer met hun hulpvragen. Bedrijven speelden daar op in. In plaats van een sponsorbijdrage konden ze deze organisaties nu helpen met diensten, spullen en mankracht. Zo maakte Barbara Trienen van Barbara Trienen Photography een match met Big Band Festival. Zij maakt een fotoreportage tijdens het Big Band Festival op tweede Paasdag 2018. Jos Duurland van St. Schaapskudde Hof van Twente was erg blij met de match die hij maakte met Haafkes Aannemingsbedrijf. ‘Zodra de schapen in het voorjaar lammeren, willen we daar graag dag en nacht bij zijn. Dan is het fijn dat we, ter plekke, ook kunnen slapen. Haafkes maakt hiervoor een bedstee in de schaapskooi. Als tegenprestatie verzorgen we voor het personeel van Haafkes een wandeling op de hei en vertellen we over de schaapskudde.’ Gildebor maakte tijdens de beurs meerdere matches met verschillende organisaties. Eén daarvan was een match met Seniorenvereniging Diepenheim. Voor deze vereniging steken de mensen van Gildebor de handen uit de mouwen en knappen, met het materiaal dat ze hebben, de jeu de boules banen op. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de 68 mooie matches die vrijdag de 13e gemaakt zijn! De bezoekers gingen dan ook met een goed gevoel naar huis. Deze Beursvloer was de derde op rij, georganiseerd in Hof van Twente.

De Beursvloer niet bezocht?
Kon u niet bij de Beursvloer aanwezig zijn maar wilt u wel iets aanbieden of heeft u een vraag? Hier kunt u uw aanbod of vraag indienen. Wij gaan hiermee vervolgens voor u aan de slag. Het hele jaar door matchen wij vragen van maatschappelijke organisaties met het aanbod van bedrijven, actief in de Hof.

BEURSVLOER 2016

Met een gongslag door wethouder Pieter van Zwanenburg werd donderdag 6 oktober de tweede Beursvloer in het gemeentehuis in Goor geopend. Diverse diensten, spullen en mankracht werden er verhandeld. In een uur tijd werden er 36 matches gemaakt. Het doel van deze Beursvloer was, behalve vraag en aanbod tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven bij elkaar te brengen, een platform te bieden waarbij diverse organisaties elkaar konden ontmoeten. Georganiseerd door de Hof van Twentse Uitdaging, in samenwerking met Salut Welzijn, trok de beurs zo’n 120 bezoekers. Bekijk hier het complete overzicht van de matches: matchlijst-beursvloer-2016 ,de video van de Beursvloer en het interview met de manager van Hof van Twentse Uitdaging Karen Breukers

Diverse matches

Woningcorporatie Viverion bood Vluchtelingenwerk Oost Nederland een kantoorkast aan. Als tegenprestatie kijken medewerkers van deze corporatie mee bij de werkzaamheden van Vluchtelingenwerk. De Brandweer Twente heeft aan diverse organisaties, waaronder de EHBO Markelo-Diepenheim en Seniorenvereniging Diepenheim, aangeboden voorlichting te geven over brandveiligheid. KV Producties maakte met St. Ekiko (zij bieden kinderen die uit huis geplaatst worden een koffer met o.a. kleding en spellen) een match om voor deze stichting een promotiefilmpje te maken. En Adevo Facilitair sprak met het Goors Historisch Museum af om de ramen voor hun gebouw te wassen. Als tegenprestatie krijgen de medewerkers van dit bedrijf een rondleiding in het museum. Het complete overzicht en de foto’s van alle matches, gemaakt door Marloes Hemmelder Fotografie en BJVH, staan op de website van de Hof van Twentse Uitdaging vermeld.

Gesloten beurs

De matches werden met gesloten beurs gemaakt. De bezoekers die op zoek waren naar vragers/aanbieders werden geholpen door de leden van de matchgroep van de Hof van Twentse Uitdaging. Deze leden brachten vraag en aanbod met elkaar in contact. Kandidaat-notaris Olle Geurts van Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen en accountant Josée Dubbeldam van Rupert Accountants & Fiscalisten bekrachtigden de matchformulieren en stelden de maatschappelijke waarde van iedere match vast. Om 19.00 uur werd de Beursvloer officieel beëindigd waarna bekend gemaakt werd dat er 36 matches tot stand waren gekomen met een gezamenlijke maatschappelijke waarde van € 22.950,-. Een heel mooi resultaat voor een uur handelen!

Met dank aan:

Gemeente Hof van Twente voor het beschikbaar stellen van de ruimte en de catering, Vluchtelingenwerk Oost Nederland voor de heerlijke hapjes, Apollo Goor voor de gong, Apollonia Sligman voor de presentatie, KV Producties voor de filmopnames, RDKR Creatieve Communicatie voor verzorgen van Facebook en Twitter, bjvh strategie, branding en creatie en Marloes Hemmelder Fotografie voor het maken van de foto’s, Stichting Wonen Delden en Rabobank Centraal Twente voor drukwerk, Be-Lieve Bentelo voor de muzikale omlijsting, Salut Welzijn, Oost-Betuwse Uitdaging en De Reggehof voor de ondersteuning en Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen en Rupert Accountants & Fiscalisten voor het bekrachtigen van de matches. En uiteraard de hoekmannen en -vrouwen: Ellen te Riele van Mail-me-nu.nl, Leona Aarsen van Anderzverder, Frank Volkerink van ten Dam Installaties en IJzerwaren, Marike Ulfman van Adevo Facilitair, Luc Straver van Straver reclame en webdesign, Cor van den Burg, Chantal Smit en Dianne Veehof van Salut Welzijn voor het bemiddelen bij de matches! 

Foto impressie: