BEURSVLOER 2017 – EDITIE 3

ONTMOETEN – INSPIREREN – VERBINDEN

Na twee succesvolle edities organiseren we op vrijdag 13 oktober opnieuw de Beursvloer Hof van Twente. Dit doen we samen met Salut Welzijn. Tijdens de Beursvloer ontmoeten vertegenwoordigers van bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar en worden er, met gesloten beurs, matches gemaakt.

Het programma ziet er op vrijdag 13 oktober als volgt uit:
-15.00 uur               : Inloop
-15.30 – 16.30 uur : Beurs
-16.30 – 17.30 uur : Bekendmaking aantal matches onder genot van drankje en hapje
Locatie                    : Hofkerk, Diepenheimseweg 2 Goor

Bekijk hier onze Flyer Beursvloer 2017

Onderaan deze pagina leest u hoe de Beursvloer in 2016 verliep.

Aanmeldingsformulier

BEURSVLOER 2016

Met een gongslag door wethouder Pieter van Zwanenburg werd donderdag 6 oktober de tweede Beursvloer in het gemeentehuis in Goor geopend. Diverse diensten, spullen en mankracht werden er verhandeld. In een uur tijd werden er 36 matches gemaakt. Het doel van deze Beursvloer was, behalve vraag en aanbod tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven bij elkaar te brengen, een platform te bieden waarbij diverse organisaties elkaar konden ontmoeten. Georganiseerd door de Hof van Twentse Uitdaging, in samenwerking met Salut Welzijn, trok de beurs zo’n 120 bezoekers. Bekijk hier het complete overzicht van de matches: matchlijst-beursvloer-2016 ,de video van de Beursvloer en het interview met de manager van Hof van Twentse Uitdaging Karen Breukers

Diverse matches

Woningcorporatie Viverion bood Vluchtelingenwerk Oost Nederland een kantoorkast aan. Als tegenprestatie kijken medewerkers van deze corporatie mee bij de werkzaamheden van Vluchtelingenwerk. De Brandweer Twente heeft aan diverse organisaties, waaronder de EHBO Markelo-Diepenheim en Seniorenvereniging Diepenheim, aangeboden voorlichting te geven over brandveiligheid. KV Producties maakte met St. Ekiko (zij bieden kinderen die uit huis geplaatst worden een koffer met o.a. kleding en spellen) een match om voor deze stichting een promotiefilmpje te maken. En Adevo Facilitair sprak met het Goors Historisch Museum af om de ramen voor hun gebouw te wassen. Als tegenprestatie krijgen de medewerkers van dit bedrijf een rondleiding in het museum. Het complete overzicht en de foto’s van alle matches, gemaakt door Marloes Hemmelder Fotografie en BJVH, staan op de website van de Hof van Twentse Uitdaging vermeld.

Gesloten beurs

De matches werden met gesloten beurs gemaakt. De bezoekers die op zoek waren naar vragers/aanbieders werden geholpen door de leden van de matchgroep van de Hof van Twentse Uitdaging. Deze leden brachten vraag en aanbod met elkaar in contact. Kandidaat-notaris Olle Geurts van Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen en accountant Josée Dubbeldam van Rupert Accountants & Fiscalisten bekrachtigden de matchformulieren en stelden de maatschappelijke waarde van iedere match vast. Om 19.00 uur werd de Beursvloer officieel beëindigd waarna bekend gemaakt werd dat er 36 matches tot stand waren gekomen met een gezamenlijke maatschappelijke waarde van € 22.950,-. Een heel mooi resultaat voor een uur handelen!

Met dank aan:

Gemeente Hof van Twente voor het beschikbaar stellen van de ruimte en de catering, Vluchtelingenwerk Oost Nederland voor de heerlijke hapjes, Apollo Goor voor de gong, Apollonia Sligman voor de presentatie, KV Producties voor de filmopnames, RDKR Creatieve Communicatie voor verzorgen van Facebook en Twitter, bjvh strategie, branding en creatie en Marloes Hemmelder Fotografie voor het maken van de foto’s, Stichting Wonen Delden en Rabobank Centraal Twente voor drukwerk, Be-Lieve Bentelo voor de muzikale omlijsting, Salut Welzijn, Oost-Betuwse Uitdaging en De Reggehof voor de ondersteuning en Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen en Rupert Accountants & Fiscalisten voor het bekrachtigen van de matches. En uiteraard de hoekmannen en -vrouwen: Ellen te Riele van Mail-me-nu.nl, Leona Aarsen van Anderzverder, Frank Volkerink van ten Dam Installaties en IJzerwaren, Marike Ulfman van Adevo Facilitair, Luc Straver van Straver reclame en webdesign, Cor van den Burg, Chantal Smit en Dianne Veehof van Salut Welzijn voor het bemiddelen bij de matches! 

Foto impressie: