Samen vrijwillig Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Hof van Twente.

Jaarlijks neemt de Hof van Twentse Uitdaging deel aan de internationale actie ‘8 Uur Overwerken voor het Goede Doel‘. Op verschillende plekken ter wereld wordt op dezelfde dag 8 uur lang met een groep ondernemers/vrijwilligers/studenten gewerkt aan lokale hulpvragen van maatschappelijke organisaties. Ook in 2017 doen we weer mee, en wel op vrijdag 31 maart. Heeft jouw vereniging of stichting uit de Hof een hulpvraag of wil je meedoen om een vereniging of stichting te helpen? Mail of bel ons! Hieronder een impressie van het Overwerken 2015 en 2016.

8 Uur Overwerken 2016

Op vrijdag 18 maart 2016 was de tweede editie. Dit jaar waren we te gast bij het Zoutmuseum in Delden. De twee goede doelen van deze avond waren het Zoutmuseum en St. Markvelds Belang. Beide stichtingen wilden graag geholpen worden hun organisatie zichtbaarder te maken. De vrijwillige deelnemers van de avond hebben ze geholpen met de invulling van de website, hun social mediastrategie en het werven van vrijwilligers. Maar ook werden diverse ideeën en acties aangedragen om meer publiek naar het museum en de activiteiten van Markvelds Belang te trekken. Hiervoor werd voor beiden een plan van aanpak geschreven waarmee ze aan de slag kunnen. De volgende personen en bedrijven deden mee:

Tim Gerritsjans van Emcuview Solutions , Gerard ter Hofte van Atelier 007 bouwkunde en architectuur, Boukje Holwerda (is coach en geeft workshops), Iljitsj IJsebrands van Advirens, Ingrid Keestra (ervaring o.g.v. creatieve marketing- en communicatieconcepten en winnares CV van het jaar 2015), Robert Redeker  van RDKR Creatieve Communicatie, Esther Sajet van Es-Office projectorganisatie, Rob Steentjes (journalist van o.a. Nieuws uit Delden), Luc Straver van Straver reclame en vormgeving en Henk Veurman, vrijwilliger bij SESAM Academie en Pieter van Zwanenburg (wethouder gemeente Hof van Twente).

8 Uur Overwerken 2016 kwam mede tot stand door deze organisaties, waarvoor onze hartelijke dank: Carintreggeland, locatie St. Elisabeth Delden (maaltijd) Hotel Restaurant Sevenster (drankje en hapje), Carintreggeland TV (film) en Zoutmuseum Delden (beschikbaar stellen ruimte, drank en hapje).

8 Uur Overwerken 2015

Van vrijdag 27 op 28 maart 2015 werd gewerkt met het volgende team: Vincent Heemink (Buro VH), Roy Monteiro (Buro VH), Richard Wermelink (Innobrands), Jill van de Straat (communicatieadviseur), Loes Stadhouders (Letters van Loes), Mark Tuinte (MarkT-DEsign), Karen Breukers (Hof van Twentse Uitdaging) en aandrager van de opdracht Seine Braakman (Doors Wide Open). Stichting Doors Wide Open werd geholpen met het volgende: een logo, een website en een communicatieplan.

8 Uur Overwerken voor het Goede Doel 2015 kwam mede tot stand door deze organisaties, waarvoor onze dank: TrainMet! Bootcamp en Personal Training (fysieke onderbreking) Hotel de Zwaan uit Delden (maaltijd) en Carintreggeland TV (film).